Delsbo med Ida

Idag har jag och Ida varit i Delsbo utanför Hudiksvall för att gå på Manni´s första hästutställning. Jag tycker att det gick jättebra för han för han fick 35 av 50 möjliga poäng. Den som kom "etta" fick 38 poäng.
Vaknade halv 3 och var tvungen att kliva upp på en gång för att hinna göra iordning allt.
Åkte vid halv 4 och var framme ca halv 8, så det tog nästan precis 4 timmar.

Annars händer det inte så mycket just nu.
Snart ska jag, Ida och Anders åka hem till mig och Johan för att titta på någon bra film och äta pizza :D Hoppas filmen är bra, någon som Ida har köpt.

Imorgon ska jag försöka få med mig Johan till Fäviken och kanske till och med Sam så att jag får testa agility med han, har aldrig testat det förut så det vore roligt att göra det någon gång i alla fall.

/Helena

Superduper snabbt inlägg

Ja, egentligen ska ja nog reda ligga och sova, men jag kan inte hålla mig borta från MIN nya dator =D Den kom idag precis som jag hade räknat ut och känner mig så sjukt glad över att jag vågade ta steget in i den nya generationen =P

Idag och jag jobbat från kvart i 8 till halv 3, en alldeles lagomt lång jobbdag.
Sedan åkte jag hem och väckte älsklingen, började stöka undan och sedan flyttade vi sakerna ifrån vardagsrummet till hålken ;) (någon som känner sig träffad? =P )

Sedan blev det middag, testade för första gången tacogratäng och det vart super gott och jätte enkelt att göra =)

Sen åkte jag till Ammer för att fiska med Ida och hennes lillasyster Otilia. Fick några småfiskar och en super stor fisk, vet inte hur länge vi höll på med att få ur kroken ur fisken =D det var även Otilia, som kanske ska nämnas att hon är 6 år!!!, som fick döda den. Hon slog ihjäl den!!!

Och nu är jag äntligen hemma. Ska nu krypa ner i sängen för att jobba hela långa dagen imorgon =/ Är ledig mellan 2 och 4, men det är ju inte så länge så man hinner inte precis mycket. Men det ger pengar ;)

God natt allihopa =)
/Helena

Nu är den på G =D

Beställde en ny dator igår iaf, och den blir bara min =D Kanske kan låna ut den till Johan om han är riktigt snäll. Detta betyder också att jag kanske kan börja uppdatera lite bättre ;)

Åkte till Sundsvall igår också för att köpa en ny tv, och hem kom vi... Med en 60 tums plasma =D
Känns ganska bra faktiskt.

Nu ska jag snart sluta från jobbet, sedan blir det kanske stråket eller bio med Elin =)

/Helena

Ny dator på G?

Ja, nu funderar jag äntligen på att köpa en ny dator, blir då en bärbar =)
Men nu ska man bara välja någon som man ska ha.

Någon med något bra förslag?
/Helena

Stackars mig då =p

Haha, en enda person har tittat min blogg idag =(
Men vad blir det då man aldrig uppdaterar egentligen? Jag får ju faktiskt skylla mig själv.

Sitter just nu på jobbet och ska jobba till halv 5, en otroligt lång dag måste jag säga.
Sedan ska jag och Tina gå ut på en promenad en sväng =) blir hålrigt det eftersom det är sånt fint väder ute =)

Tänkte passa på att gratta Sandra som blivit en stolt mamma till en liten pojke, vad han ska heta är vi vänner lite oense om då vi hört olika saker så jag nämner inget namn på krabaten än =)
GRATTIS SANDRA!!!

Har varit i Göteborg ( Sollebrunn) på semester också, jag och Nathalie drog ner i 4 dagar och det var så härligt att komma bort ett tag.
Gick på Liseberg, Ullared och var och tittade på Tjolöholms slott =) Ett jättefint slott som ligger i Kungsbacka, så den som har vägarna förbi tycker jag ska åka dit, värt varenda krona.
Handlade mycket på Ullared (som vanligt) men kom hem och saknade hälften av det jag egentligen skulle köpa (också väligt vanligt)

Nej, tyvär måste jag jobba vidare, kan ju inte sitta här hela dagen =D

/Helena

RSS 2.0