Ung cancer!

Har precis blivit stödmedlem hos Ung cancer, tycker att det är en bra sak att lägga lite pengar på.
/Helena

STOOORT problem!!!

Ja, nu har jag försökt att få till min design på bloggen dom senaste 5 gångerna när jag har varit in, och det är fortfarande samma!!!!

Snabb uppdatering innan sömnen =)



Ja, först ska jag svara på en fråga. Jodå, det är mitt städskåp som står kvar där närmast dörren, sen drog vi in en föredetta garderob in i köket så att jag äntligen kan ha ett skafferi =)
Om man tittar noga in mot sovrummet ser man att det lilla skåpet som jag hade brevid kyl/frys förut står där nu istället =D

Bara 4 dagar (klockan är ju över 12) kvar till julafton och det känns som ett enda stort kaos här hemma. Men imorgon ska jag ta itu med det.
Det blir även lite knäckbakning imorgon också hos Johanna, förhoppningsvis kommer jag ta några bilder också.

På fredag blir det uppesittarkväll här hos mig med 6 vänner. Kom på denna idé i somras så det är ganska roligt att den blir av. Annars brukar det mesta bli bortglömt.

Har idag varit ledig efter en väldigt lång helg på jobbet. Har kokat till lite ischocklad med vit chocklad, har dock inte smakat än så det blir spännande.
Åkte till mormor en sväng också i Häggenås, allt var bara bra där som tur var =)

Men nu ska min stora feta rumpa hoppa ner i sängen och sova, godnatt allesammans

/Helena

Lite bilder kommer här =)



Nyaste klippningen, blev ännu kortare =D



Såhär blev det efter mycket om och men. Han som kom och skulle "bära" upp den till våran entré dörr var mindre än vad jag var, otrevlig va han också.



Julmys i köket =) Reagera på att jag glömt att tända det 3:dje ljuset :P



Våran bautastora julstjärna i sovrummet =)

/Helena

RSS 2.0