Ett snabbt inlägg =)

Hej allihopa!
Tänkte bara göra ett snabbt inlägg, ska alldeles strax gå och lägga mig.
Är just nu i Krångede hos mina kära föräldrar. Ska sova här inatt och sen in till stan igen imorgon. Har varit hemma och kollat på när mn kära syster när hon har haft musikal. Bra trots att det är högstadiet som har gjort den.
Sedan har jag varit hos Ida och skulle titta på film med Sandra och Ida, men istället så fastande Sandra framför datorn och jag och Ida blev trötta så Ida fick skjutsa hem mig istället.

Har väl hänt en del saker sedan jag uppdaterade senast.
Sa upp mig igår från min fasta 80% tjänst. Orkade inte med allt strul längre så jag fick nog och gick och pratade med chefen.
Kanske ett stort misstag om 10 år, men just nu känns det där helt fel. Jag hör liksom inte hemma där längre. Så om en månad börjar jag jobba som vikarie i Stugun igen, längtar dock som fan tills dess =) Ska försöka åka in dit imorgon och skriva papper och prata om deligering och allt sånt som måste vara klart tills dess. Vill ju gärna börja jobba på en gång istället för att sitta hemma hur länge som helst och inte tjäna några pengar.

Min kära sambo har sålt sin bmw så just nu har vi bara en bil, min älskade FORD, den bästa bilen jag haft hittils och ska förhoppningsvis ha kvar den väldigt länge till =) Så vi ska väl försöka köpa någon annan bil då.

Nu vet jag inte riktigt vad ja ska skriva. Orkar inte göra det just nu TROTS att det var väldigt härligt att skriva på en bärbar dator jämfört med våran stationära dator. Plus att den kommer snart att gå sönder då vi har extremt snygga gröna, lodräta ränder över våran skärm nästan hela tiden vi har den igång.

Kan ju passa på och fråga efter något tips på hur man blir av med yrsel. Tror att det är järn brist, men måste man käka järntabletter eller kan man äta mer mat eller frutk med järn?? Jag har absolut ingen koll på det där, men kanske borde skaffa mig det eftersom jag har varit yr hur länge som helst idag.

Jaja, nu måste jag verkligen krypa ner i soffan... Ja... Soffan är min sovplats.. Ska ju upp ca 07:00 imorgon =P

/Helena

Alla hjärtans dag =)

Idag är det alltså denna romantiska dagen =)
Har dock inte så mycket att uppdatera er med =/

Kan dock säga att det kanske kan dröja innan det kommer några nya inlägg då jag tror att våran bildskärm kommer gå sönder, är nämligen en massa ränder på den, så vi får se vad tiden utvisar.

/Helena

Varför i hela helvete...

Har man lösenord till en blogg som ligger på internet som hela världen kommer åt??? Är det inte lika bra att skaffa en dagbok eller kanske bara göra en dagbok i datorn om man känner att fingrarna inte klarar av att hålla i en penna?

Ja, min åsikt är i alla fall att om man har en blogg så ska alla läsa den!

IDA!!!, ta bort ditt förbannad lösenord nu!

Du kan ju inte påstå att man ska kommentera din blogg om man inte ens kan läsa den....


Måste bara visa denna bild



Haha, jag var ju faktiskt svart runt ögonen igår, så jag var tvungen att ta en bild och visa er =)

Idag har man vaknat, klivit upp, varit ut med hunden, ätit frukost, satt på en tvättmaskin och nu har jag gjort mat, så man får matdosa på jobbet.
Ska jobba mellan 15-22 ikväll och imorgon börjar man 7 =/ Känns inte allt för roligt att börja så tidigt på morgonen efter att man slutat 22 på kvällen. Plus att vi har mycket mer jobb nu så man kan till och med få jobba över i 30 minuter om man har otur, vilket vi gjorde igår.

/Helena

Extremt trött ikväll

Nu har man gjort kvällens arbetspass och det känns just nu som att jag har jobbat i minst 24 timmar i sträck. Ögonen är kanppt öppna längre, alldeles svart runt ögonen tack vare min super dåliga mascara, benen viker sig så fort man ska försöka resa sig upp.. Och ändå har jag massor kvar att göra innan jag kan gå och lägga mig.

Det största bekymret är att jag verkligen måste ut med Sam innan jag går och lägger mig, och ju längre jag väntar desto värre kommer det kännas när man kommer ut i -10 graders kyla.

På tal om annat: Nu har jag skrivit flera, flera inlägg... Folk går in och kollar lite... Men kan inte ge mig någon kommentar ens?
Har inte fått någon kommentar på jättelänga =(

/Helena

God morgon!

Nu var det en ny dag, och den har erbjudit strålande solsken också =) Inget man tackar nej till nu för tiden eftersom det nästan aldrig är sol här uppe.

Alldeles strax ska jag ut med hunden på en promenad, sen äta frukost och efter det blir det till att försöka röja undan lite här. Har en ganska stökig lägenhet just nu.

Ska jobba ikväll mellan 15-22, känns sådär eftersom jag bara varit ledig en enda dag. Vårat schema är piss just nu, men dom ska tydligen göra om det. Så det är bara att hoppas på det bästa =)

/Helena

Nu så

Nu har jag lagt ut 11 stycken auktioner =) Hoppas bara att det kommer några bud =)

/Helena

Kastrering =)

Idag har jag och Elin varit till Håsjö för att kastrera hennes katt Sune. En väldigt rolig föreställning han gav på när han väl hade fått lugnande medel =)

Träffade Ida en snabbis och lämnade av en räkning, roligt att slippa dom själva =D

Just nu tittar jag på So you think you can dance, fast det är mest bara smygtitting på G eftersom ja sitter här vid dumburken.

Ska försöka att ge mig på att lägga ut några auktioner på tradera. Har insett att ja har alldeles för mycket kläder, så då kan man lika gärna försöka sälja dom =)

/Helena

Tänkte bara..

Ska bara göra ett kort inlägg innan jag går och lägger mig =)

Tänkte lägga ut några få bilder sen ja var ut med jobbet förra fredagen, vet att jag är sent ute, men bättre sent än aldrig =)



Therese och Jessica, en väldigt mörk bild men måste tyvär skylla på min superdåliga mobilkamera =/




Marielle, väldigt suddig...



Matilda med en drinkpinne =)
Tror att det endast blev den här bilden som blev någorlunda bra.




Dessa är mina nya skitsnygga skor =D
Älskar dom!!!

Nej, men nu måste jag faktiskt gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon för att jobba först mellan 7-12 och sen mellan 17-22. Känns ganska tungt just nu, men det blir bätttre när man väl är på jobbet.

/Helena

ANTM säsong 7

Ja, nu har man klivit upp, varit ut med hunden, gett honom mat, ätit frukost och tittat på americas next top model 7 =)



Älskar denna bild på vinnaren CariDee =)

I detta avsnitt som ja såg var det en fotografering på temat freakshow cirkus =)



Detta är AJ, som föreställer en kannibal. Superbra bild =) Synd att den är så liten annans hade man sett henne bättre.



Och detta är då CariDee =)


Nu ska jag väl försöka göra något nyttigare och vettigare än att sitta här, men det är ganska svårt att låta bli =)

/Helena

Haha, tråkigt!

Kände för att byta tema, så blev natur.. Ska väl försöka fixa till den lite någon annan dag =) Kanske imorgon istället.

Kollade även hur länge jag har haft denna blogg och det är bra precis 1 år nu =)

/Helena

Dags att sova antar jag

Nu måste jag nog gå och lägga mig, har haft fullt upp med att få undan tvätten och titta på tv =)
Sen blir de ju en del tid man sitter framför den här dumburken.

Har också väntat på att Ida skulle ringa, men nej... Inget samtal ifrån henne =p

/Helena

Grannfejden...

Sitter och tittar på det just nu, tycker att det är så jävla löjligt men kanske nödvändigt ändå.
Har man jobbiga grannar så kan man ju flytta, istället för att starta ett krig, men det är ju min åsikt.

Ja, tvätten är äntligen klar, dock inte inlagd i garderoberna men de får vi fixa sen =)

/Helena

Tvättdag

Idag har jag tvättstugen mellan 12 och 5, känns jättehärligt att äntligen få tvätta allt istället för bara lite åt gången som det blir nu.

Ledig idag, så Elin är här på hennes timmar.
Ska vara social nu =)

/Helena

GRATTIS!!!

Nu har Gunilla Wesslau fått barn =D En pojke som föddes idag. Längtar tills hon kommer hem så man får se den underbara pojken =)
/Helena

Så jävla orättvist!

Ja, det kan man absolut säga om mitt liv idag!!!

Beslutsångest...

Ska vi göra det eller inte?
Vad kommer det att kosta oss egentligen?
När ska vi göra det?

Ja, tankar far runt i huvudet på en hela tiden.
Kan tyvär inte skriva vad detta gäller än då det inte blivit officiellt, men skriver så fort ja får.

Har haft det tufft på jobbet den senaste tiden.

Har först och främst jobbat 8 dagar i rad, och sen är det alltid någon sjuk, så när jag väl vill ha lite semester så finns ingen vikarie som kan jobba för mig.

Var ut med några jobbarkompisar i fredags också: Jag, Therese, Jessica, Matilda och Marielle =) Svinroligt, men var tvungen att åka hem kvart över 12 för att ja tycker att det är sånt stort glapp till ännu nästa buss, nämligen halv 2.
Ganska tur att jag åkte hem då jag gjorde, för dagen efter ringde dom från jobbet och undrade om ja kunde komma in och jobba mellan 12 och 4, såklart fanns ingen annan så ja gjorde det. Vilket gjorde att ja jobbade i 8 dagar i rad.

Jaja, nu kom Gunilla så ja ska vara social =)

/Helena

RSS 2.0