Ridning hos Ulla

Rebecka var hos Ulla förra helgen och då följde hela familjen dit.

Här kommer några bilder =)

















Bullätning =)

Sitter just nu i soffan och äter lite kanelbullar, gjorde dom igår så dom är perfekta =)
Har köpt en fleecefilt också som är inlindad runt mig och har tänt det stora runda röda ljuset. Så nu är det riktig mysstämning här i lägenheten.

Igår satte vi upp en massa julgardiner på jobbet och kollade alla ljusstakar och stjärnor, vilken mysig stämning det var. Längtar så fruktansvärt mycket på att det ska bli jul =)

/Helena

Huvudvärk...

Idag har jag varit på gymmet alldeles själv och dessutom var det första gången jag var dit också =D Känner mig otroligt stolt över mig själv just nu.

Imorgon vankas det jobb mellan 12-21. Kanske inte dom härligaste tiderna men det funkar, brukar gå ganska snabbt när man väl är där =)

/Helena


Måste bara tillägga

Kollade igenom mina gala inlägg och såg mitt inlägg om att vi lämnat in våran bil på service...

Den servicen skulle ta ca 4 timmar och det hela slutade med 3 dagar!!! Dom dumma sakerna hade inte beställt sakerna som dom skulle byta ut i tid så dom kom senare. Och när dom äntligenm fått till det inser dom att dom måste byta spännrullen också och den kommer att gå på 2000 (tror det var de) extra!! Trots att jag redan frågat om den ingick...

Det hela slutade med att jag fick spännrullen för deras inköpspris och sen 10% rabatt på kammremsbytet och lånebilen, som skulle kostat ca 200/dag, fick vi gratis.

/Helena

SATC och nya vitvaror =D



Kollar på Sex and the city just nu, troligtvis det avsnittet då Carrie ramlar på catwalken då hon bara har trosor och kavaj på sig =D



Och vi har beställt ny kyl och frys =D Ska bli så roligt när den kommer, 6 december närmare bestämt. Och ja, vi beställde den enda upp i hallen så man slipper lyfta upp den för den här hemska trappan.

Jag har ju som sagt bytt jobb nu också och jag stormtrivs på det nya jobbet. Jobbar numera på Västervik Säbo =) Just nu kan jag absolut inte tänka mig att gå tillbaka till hemtjänsten, förstår inte hur jag stod ut där.

Jag har också klippt av mig håret =D


På denna bild har Sandra sminkat mig också, hon utbildar sig till make-up artist så då ställer man gärna upp som modell.

Ja, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Ska försöka bli bättre på att uppdatera nu när jag äntligen börjat få alla pusselbitarna i mitt liv på plats =)

/Helena

RSS 2.0