Glas påsk på er =)

Ja, då var det påsk... Vart har detta år tagit vägen egentligen? Har absolut inte hängt med =/

Idag har man jobbat och sen varit ute på långpromenad med Gunilla. Precis när vi skulle ta skilda vägar står vi och pratar en stund i Torvalla centrum och tittar lite smått in mot La Bomba, och där ser vi våran klasskompis Johanna som har skitroligt och dansar. Ringer henne och ber henne komma ut.. Snacka om att hon hade roligt där =D

Imorgon ska man åka till sommarstugan vid sjön och grilla och kanske köra lite skoter om man har tur =) Sam ska äntligen få träffa Mira, så vi får väl se hur det går, förhoppningsvis inget blod bad =)
/Helena

Stirrobjekt =D

Haha, så går det för folk som har varit jävliga i deras liv, då blir man ett stirrobjekt =D

Är på skolan nu, ska åka hem alldeles strax. Åkte hit nästan helt i onödan. Skulle få papper på praktiken, men dom hade man ju faktiskt kunnat få någon annan gång, istället för att åka hit och sitta på en lektion i exakt 24 minuter.

Igår gjorde man nästan ingenting, eller jo, plockade faktiskt påskris me Gunilla. Och när jag kom hem satte jag i fjädrar så nu har man otroligt nog lite påskpynt hemma =D

Igår var det kanonfint väder ute, så man blev nog lite småbränd i ansiktet, inget man blir arg över precis. Men idag är det samma gamla pissväder ut =(

Ikväll ska man jobba 17-22.. Pengar pengar, det är väl det enda man kan tänka på just nu när man går i skolan.

Ne, nu är jag less på skolan, ska hem och försöka lägga in lite bilder här =D
/Helena

Dålig uppdatering?

Har fått vissa kommentarer om att man uppdaterar alldeles för sällan =p Får väl ta och göra ett ryck nu.

Idag fyller man år 21 numera =D
Har inte fått några presenter idag, men förra veckan fick jag en ny vattenkokare och ett slags rivjärn av mamma, pappa och lillasyrran.
Kalas blir de ännu nästa helg, troligtvis.

I helgen jobbade man. lördag 7-17 och söndag blev det 7-14, var tvungen att sluta tidigare eftersom att man börjar bli sjuk nu. I påsk ska man jobba lite också, men bara om man blir frisk.

Den senaste tiden
Ja, på den senaste tiden har detta hänt: ..... ganska lite för att vara exakt.
Har börjat gå och på långpromenader med Gunilla från klassen som också har en hund, en tik, så min lilla Sam tycker jättemycke om henne =D
Vet inte om jag har berättat detta, men 2 nya tatueringar blir det den 4 juni =D Lägger upp bilder på dom så fort dom sitter där dom ska.

Nej, nu ska man gå på akuten. Fick ett sms av min lillasyster att hon var på väg på akuten, så jag ska dit nu och trösta henne lite, eller ja, iaf försöka.

/Helena

RSS 2.0